Thunderbird Help

Welkom bij de Thunderbird Help, de online helpbron voor de Mozilla Thunderbird e-mail client.

Nieuw bij Mozilla Thunderbird?

Start met het doorlopen van Nidelven IT's stap-voor-stap tutorial, of bekijk de antwoorden op de Frequently Asked Questions over Thunderbird.

Ervaren gebruikers willen wellicht deze tips & tricks uitproberen voor het aanpassen van Thunderbird en te leren hoe de configuratie bestanden handmatig aan te passen.

Thunderbird 1.0 - Reclaim your Inbox

Heeft u een specifieke vraag?

De basis instructies voor het installeren van Thunderbird kunnen worden gevonden in de Uitgave opmerkingen.

Voor geavanceerde vragen kunt u zoeken in de Mozillazine Knowledge Base (en), of maak gebruik van een van de community support opties die hieronder staan.

Community Support

In de Mozilla Community (en) zijn veel ontwikkelaars en Thunderbird gebruikers die al zeer ervaren zijn en die graag antwoord geven op vragen. Er zijn meerdere manieren om gebruik te maken van de community support bronnen.

Web Forums

Nieuwe gebruikers zijn welkom om hun vragen te posten in de Mozilla Thunderbird Support Forum gehost door Mozbrowser.

Wees als u blieft zo duidelijk mogelijk in uw verzoek: Geef informatie over uw besturingsysteem en Thunderbird versie die u gebruikt, dit zal anderen helpen het onderzoeken van het probleem and sneller antwoord te geven op uw vraag.

Real Time Chat (IRC)

Om toegang te krijgen tot IRC heeft u een IRC client nodig: LA u er geen heeft wilt u wellicht de Chatzilla extensie voor Firefox installeren. Klik op "Install," geef de installatie toestemming en herstart Firefox.

Als u een client heeft kunt u live praten met ander gebruikers door de #thunderbird (voertaal engels) of #mozilla.nl kanalen op de mozilla.org's chat server binnen tegaan. (Als u gebruik maakt van Chatzilla, Kliken op de bovenstaande link zou een venster moeten openen die u om een IRC nickname (schermnaam) vraagt. Voer een de schermnaam in die u wilt en de IRC client zal openen in een nieuw venster. Type uw vraag in het testveld naast uw schermnaam en wacht op een antwoord).

© 2002-2005 David Tenser.
Vertaald door ThunderbirdNL.